Opis
SKŁADNIKI
kalarepa*, koper*, chrzan*,
czosnek*, naturalna solanka źródlana
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt wytwarzany
tradycyjnie, niepasteryzowany z naturalnie występującymi kulturami bakterii
kwasu mlekowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 31 kJ/ 7,3
kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,06
g
Węglowodany: 1,2 g
w tym cukry: < 0,15
g
Białko: 0,4 g
Sól: 2,4
g
UWAGA
Wybrzuszone wieczko
nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać,
otwierać powoli.
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych w
temperaturze 4 do 8 stopni C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3
dni.