Opis
SKŁADNIKI
ekologiczna
kapusta biała 99%, naturalna sól kamienna kłodawska (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Kapusta kiszona
niepasteryzowana, bezglutenowa BIO. Naturalne źródło witaminy C i błonnika
pokarmowego. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu
odpornościowego. Polecana w diecie ketogenicznej, odpowiednia dla wegan.
Otwierać ostrożnie. Wypukłe wieczko jest efektem naturalnej fermentacji.
Zrównoważona i zbilansowana dieta oraz zdrowy tryb życia są podstawą
prawidłowego funkcjonowania organizmu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 65 kJ / 16 kcal
Tłuszcz: <
0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 1,3 g
w
tym cukry: <0,5 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 1,1
g
Sól: 1,0 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych. Po otwarciu
przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.