Opis
SKŁADNIKI
kapusta biała*,
burak ćwikłowy*, naturalna solanka źródlana (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Produkt wytwarzany
tradycyjnie, niepasteryzowany z naturalnie
występującymi kulturami bakterii kwasu mlekowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 88 kJ / 21 kcal
Tłuszcz: 0,1
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,06
g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: <0,15
g
Białko: 1,0 g
Sól: 1,5 g
UWAGA
Wybrzuszone wieczko
nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać,
otwierać powoli.
ZALECANE
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych w
temperaturze od +4 do +8 stopni C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3
dni.