Opis
SKŁADNIKI
kapusta
pekińska*, biała rzodkiew*, marchew*, czosnek*, imbir*, papryka mielona ostra
(0,5%), sos sojowy* (woda,
soja*, sól), cukier trzcinowy*, sól (* certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Produt
niepasteryzowany.
Kimchi to znacznie więcej niż kiszona sałatka – to
dziedzictwo koreańskiej kultury kulinarnej i narodowe danie łączące w sobie
wszystkie pięć znanych nam smaków. Zawiera probiotyczne bakterie kwasu
mlekowego z rodziny Lactobacillus. Przygotowywana jest według oryginalnej
receptury wyłącznie ze świeżych warzyw i przypraw.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 121 kJ/ 29 kcal
Tłuszcz: 0,52
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,14 g
Węglowodany: 3,14 g
w tym
cukry: 2,35 g
Błonnik: 2,42 g
Białko: 1,68 g
Sól: 0,95 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce w temp. 2-6 stopni C a po
otwarciu spożyć w ciągu 14 dni.