Opis
SKŁADNIKI
kapusta
pekińska*, biała rzodkiew*, marchew*, czosnek*, imbir*, papryka mielona ostra
(1%), sos sojowy* (woda, soja*, sól), cukier
trzcinowy*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt
niepasteryzowany.
Kimchi to znacznie więcej niż kiszona sałatka – to
dziedzictwo koreańskiej kultury kulinarnej i narodowe danie łączące w sobie
wszystkie pięć znanych nam smaków. Zawiera probiotyczne bakterie kwasu
mlekowego z rodziny Lactobacillus. Przygotowywana jest według oryginalnej
receptury wyłącznie ze świeżych warzyw i przypraw.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 121 kJ/ 29 kcal
Tłuszcz: 0,52 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 0,14 g
Węglowodany: 3,14 g
w tym cukry: 2,35
g
Błonnik: 2,42 g
Białko: 1,68 g
Sól: 0,95 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w lodówce w temp. 2-6 stopni C a po
otwarciu spożyć w ciągu 14 dni.