Potrzebujesz więcej informacji?
Zadzwoń do nas +48 665 245 772

Miso Hatcho (Na Bazie Soi) Bio 300 G - Lima

Numer ref4925
31,80

Opis

SKŁADNIKI
Soja* 64%, woda, sól morska 11%, mąka z prażonego jęczmienia* 0,8%, Koji (Aspergillus oryzae) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej soi. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji soi - minimum 1 rok.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 854 kJ/ 204 kcal
Tłuszcz - 9,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany - 5,4 g;
w tym cukry: 2 g
Błonnik - 8,2 g
Białko - 23,6 g
Sól - 4 g

 

Produkty z tej samej kategorii

Dlaczego z nami?

100
Kategorii
produktów
860
Produktów
w magazynie
120
Wysyłek
dziennie
790+
Zadowolonych
klientów

Dzisiaj jest pierwszy dzień z reszty Twojego życia!
José Saramago

Telefon 665 245 772 czynny w godzinach: 10.00-18.00 E-mail delikatesy@zielonapietrucha.pl