Opis
SKŁADNIKI
burak
ćwikłowy*, koper*, chrzan*, czosnek*, naturalna solanka źródlana
(* składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt wytwarzany
tradycyjnie, niepasteryzowany z naturalnie występującymi kulturami bakterii
kwasu mlekowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 76 kJ/ 18
kcal
Tłuszcz: 0,04 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0
g
Węglowodany: 3,6 g
w tym cukry: 0,15
g
Białko: 0,9 g
Sól: 1,7 g
UWAGA
Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu,
jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, otwierać powoli.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych w temperaturze
od 4 do 8 stopni C. Po otwarciu spożyć w
ciagu 3 dni.