Opis
SKŁADNIKI
burak*,
marchew*, seler*, pietruszka*, koper*, chrzan*,
czosnek*, naturalna solanka źródlana (* składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt wytwarzany
tradycyjnie, niepasteryzowany z naturalnie występującymi kulturami bakterii
kwasu mlekowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 54,3 kJ/ 12,8
kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,06
g
Węglowodany: 2,4 g
w tym cukry: < 0,15
g
Białko: 0,5 g
Sól: 1,7 g
UWAGA
Wybrzuszone wieczko nie wpływa na jakość produktu,
jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać, owierać powoli.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych w
temperaturze 4 do 8 stopni C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.