Opis
SKŁADNIKI
jabłko* 85%,
rabarbar* 15% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
To naturalny
produkt, uzyskiwany jest za pomocą nowoczesnej technologii tłoczenia na zimno
ze świeżych owoców. Sok wyprodukowany w ten sposób nie zawiera dodatku wody,
cukru, barwników ani żadnych konserwantów. Po wyciśnięciu sok jabłkowy jest
jedynie lekko pasteryzowany, aby nadać mu trwałość. Zawiera naturalnie
występujące cukry. Smak i barwa zależy od odmiany oraz stopnia dojrzałości
owoców. Mętność i osad są zjawiskiem naturalnym.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartosc energetyczna: 189 kJ/ 44 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Weglowodany: 10,0 g
w tym
cukry: 10,0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przed otwarciem wstrząsnąć. Przechowywać w suchym i
chłodnym miejscu. Najlepiej spożyć przed: data podana na opakowaniu. Po
otwarciu spożyć w ciągu 14 dni.