Opis
SKŁADNIKI
woda, syrop
ryżowy*, tamari* (woda, soja*, sól morska, alkohol,
A.oryzae), przyprawa Mirin* (ryż*, woda, A.oryzae), skrobia kukurydziana*, ocet
ryżowy*, sól morska, czosnek*, cebula*, imbir* (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Słodki, tradycyjny
sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari. Produkt
pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 665 kJ/ 156 kcal
Tłuszcz - 0,0 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
Węglowodany - 36 g
w tym cukry - 11,0 g
Białko - 3,0
g
Sól - 4,10 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po
otwarciu spożyć w ciągu 2 miesięcy i przechowywać maksymalnie w temperaturze 7
st. C.