Opis
SKŁADNIKI
aronia*
(Aronia melanocarpa) (60%), zagęszczony sok jabłkowy* (33%), woda, substancja
zagęszczająca: pektyny, fruktoza, regulator kwasowości: kwas askorbinowy
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt
pasteryzowany. Sporządzono z 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. Zawiera
naturalnie wystepujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 507 kJ / 121 kcal
Tłuszcz
- 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 28
g
w tym cukry - 26 g
Białko - 1,0 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po
otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.