Opis
SKŁADNIKI
agrest*, koncentrat jabłkowy*,
substancja zagęszczająca- pektyna, regulator kwasowości- kwas
L-askorbionowy (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
100 g produktu
sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez
odszypułkowanie owoców agrestu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu
otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 454 kJ / 107
kcal
Tłuszcz - <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - <0,2
g
Węglowodany - 26 g
w tym cukry - 22 g
Białko - 0,7
g
Sól - 0,04 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po
otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.