Opis
SKŁADNIKI
kalafior*, marchew*, koper*, chrzan*, czosnek*, naturalna solanka źródlana
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt wytwarzany
tradycyjnie, niepasteryzowany z naturalnie występującymi kulturami bakterii
kwasu mlekowego.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 38 kJ/9 kcal
Tłuszcz: <
0,04 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: < 0,06
g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: < 0,15
g
Białko: 0,6 g
Sól: 2,6 g
UWAGA
Wybrzuszone wieczko
nie wpływa na jakość produktu, jest naturalnym efektem kiszenia. Nie wstrząsać,
otwierać powoli.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych w
temperaturze 4 do 8 stopni C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3
dni.